Нов кошмар се заформя на ул. Даме Груев, разбра Plovdiv24.bg.  Кръстовището

...
</TD
>Нов кошмар се заформя на ул. Даме Груев, разбра Plovdiv24.bg.  Кръстовището
Коментари Харесай

Нов кошмар за хората в Кючук Париж

Нов призрачен сън се заформя на ул. " Даме Груев ", разбра  Plovdiv24.bg.  Кръстовището с ул. " Охрид " е затворено за придвижване на транспортни средства. Новата организация на придвижване е изненада за водачи и живущи и влиза в действие от през днешния ден и ще продължи за една седмица до 27 март.

" Полагаме магистрален тръбопровод и сградни отклонения, изясни за медията ни Бончо Бонев, шеф на компанията реализатор на обекта " Парсек груп " ЕООД. " Прави се връзка на съществуващия водопровод с новоизградения ", посочи той.

В момента, до момента в който чакат зелена светлина за целия обект, строителите поставят бордюри и подготвят малък сектор за асфалтиране. Припомняме, че в скоро време се чака, които би трябвало да бъдат съборени на ул. " Даме Груев ", с цел да се осъществя нейното разширение.

" Докато не се гласоподава и останалата част от обекта по контракта, не можем да свършим обекта., което може да отсрочи ремонтите действия до три месеца ", добави Бончо Бонев и уточни, че все още има гласувани 5 млн. лв. от бюджета, а  договорът с Общината е за 7,5 млн. лева

Работи се и паралелно от надлез " Родопи " до Братя Бъкстон ", тъй че да се пуснат сектори от обекта, с цел да се понижи неудобствата на хората.

От общинското дружество " Организация и надзор на превоза " също потвърдиха за решението за затварянето на кръстовището, като се извиняват за породеното стеснение на жителите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР